torstai 22. tammikuuta 2015

Eroilmoitus Perussuomalaisesta puolueestaFrom: Erkki Aho
Sent: Thursday, January 22, 2015 5:46 PM
Subject: eroilmoitus perussuomalaisesta puolueesta

Ilmoitan eroavani Perussuomalaisen puolueen jäsenyydestä. Katson, että Perussuomalaisten Oulun piiri on estänyt perussuomalaisten toiminnan Kalajoella ja se on tapahtunut puoluehallituksen myötävaikutuksella. Piirin puheenjohtaja Paula Juka ja järjestösihteeri Joukamo Kortesalmi ovat olleet keskeisessä roolissa asiassa. Minä olen joutunut syyttömänä kärsimään syntipukin roolista. Ennen käräjäoikeuden tuomiotaan järjestösihteeri Joukamo Kortesalmi ehti tuhota perussuomalaisten toiminnan Kalajoella. Totuus on tämä:

Kalajoen tontuille ja joulupukille

Perussuomalaiset Kalajoella – nousu ja tuho 1

Perussuomalaiset Kalajoella – nousu ja tuho 2

Perussuomalaiset Kalajoella – nousu ja tuho 3

Perussuomalaiset Kalajoella – nousu ja tuho 4

Olen joutunut kärsimään piirin puheenjohtaja Paula Jukan toiminnasta jo vuoden 2011 ehdokasasettelussa, jossa Juka toiminnallaan halusi varmistaa Pirkko Mattilan pääsyn eduskuntaan. Keskeinen rooli asioissa oli myös Ahti Moilasella, joka käytännössä esti minun ehdokkaaksi asettamisen. Tässä todiste asiasta ja henkilöiden toiminnasta.
Syrjintäkirje

Ilmoitin Perussuomalaisten Oulun piirille halukkuuteni kansanedustajaehdokkaaksi vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, mutta sain vaalipäällikkö Teurajärveltä vastauksen, että minun profiilini ei ole oikea perussuomalaisille. Tässä profiilini

Henkilötiedot

Työkokemus

Ääniharavat
Kuvia elämästäni

Erkki Ahon Kalajoki-näyttely

Nimeni on Erkki Aho

Vaalipäällikkö halusi löytää Kalajoki-Raahe-alueelta sellaisen ehdokkaan, joka ei vie ääniä Ylivieskan ehdokkaalta Juha Liukkoselta. Hän ehdotti Kalajoelta naista, joka hänen mielestään olisi sopivaa ”tykinruokaa”. Kun tällaista ehdokasta ei löytynyt ja kaksi ehdokasta oli vielä valitsematta, niin Kuusamosta ei voitu valita järjestöpäällikkö Joukamo Kortesalmea ehdokkaaksi ehkä hänen tuomionsa takia, niin Kuusamosta valittiin Tero Kokko.

Koska Kalajoki-Raahe-alueelta ei löytynyt sopivaa perussuomalaista profiilia, joka ei olisi vienyt ääniä Juha Liukkoselta , niin löydettiin perussuomalaisille sopivampi profiili kauempaa eli Pudasjärveltä

Kari Tykkyläinen

Onnea ja menestystä Kari Tykkyläiselle, joka täyttää perussuomalaisten sopivan profiilin kriteerin. Minä en sitä täyttänyt.
Rohkenen ennustaa, että perussuomalaisten kannatus laskee edelleen. Kuka voi luottaa tällaiseen toimintaan ja kuka haluaa olla mukana tällaisessa toiminnassa? En halua enaa vastaanottaa nykyisen piirinjohtajan Teurajärven törkeitä fb-viestejä.

Lisäksi olen tyytymätön puolueen toimintaa laillisuusasioissa. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei ole kyennyt toimimaan yhtenäisenä ryhmänä. Pankkikriisin ja Naturan rikokset olisi voitu ottaa ryhmän toimesta esille ja käsittelyyn, mutta rikosten uhreja ei ole halutta auttaa vaan on jätetty heidät heitteille.
Tässä lienee syy miksi en saa oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä enkä esteetöntä rikostutkintaa.

Totuudenpuhujalla ei ole ystävää:

SSP-sopimus

Toimialarationalisointi

Saattohoitajat

oikeudenkäynti tietämättämme

rikolliset konkurssit

rikoksia ei tutkita

ahojahti

Erkki vastaan maailma

blogit ja videot

Nettikirja

Pankkikriisin karmea totuus julki

Puolueen puheenjohtaja Timo Soini pyysi minua selvittämään Suomussalmen Heikkisten asian vuonna 2007 vappuna Kajaanissa, kun tapasimme Heikkiset. Olen selvittänyt asiat ja rikokset, joiden kohteeksi he ovat joutuneet, mutta poliisi ei saata syyllisiä vastuuseen. Tosin Vesa Juntunen on nyt vangittu, mutta Suomussalmen Heikkisten asia on edelleen selvittämättä ja korvaukset maksamatta ja niistä rikoksista Vesa Juntunen ja Mikko Kovalainen vastuuseen saattamatta. Olen pettynyt siihen, Timo Soini jätti minut yksin puolustamaan apua pyytäneitä perussuomalaisia. Myöskään muut perussuomalaisten kansanedustajat ole vaivautuneet auttamaan minua eikä muita rikosten uhreja.

Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

Oikeusvaltio Suomi – taistelu mafiaa vastaan

Kun olen puolustanut itseäni ja laillisia oikeuksiani olen joutunut törkeiden ihmisoikeusrikosten kohteeksiKetkä ovat todelliset syylliset asioissani

PR-talojen konkurssivyyhti
Miksi 75 päivän ehdoton vankeustuomioni velallisen epärehellisyydestä on väärä, samoin kuin kaikki muutkin tuomioni?

Lisäksi perussuomalaisilla on ollut hallintovaliokunnan puheenjohtajan paikka hallussaan, mutta kansanedustaja Pirkko Mattila ei ole uskaltanut toimia tehtävän vaatimalla tavalla. Poliisiylijohtaja Mikko Paateron toiminta on jäänyt valvomatta. Miksi?

Kiirehtimispyyntö

Selvityspyyntö oikeuskansleri Jaakko Jonkalle

Eväitä eduskuntakeskusteluun

Hallintovaliokunnan puheenjohtajan avustaja kertoo totuuden
Olen ikäväkseni joutunut toteamaan, että perussuomalaisten toiminta on jatkuvaa riitelyä ympäri maan. Mielestäni perussuomalaisten oma käyttäytyminen merkinnee sitä, että perussuomalaisten kannatus tulee laskemaan yhä edelleen ja on vaara, että perussuomalaiset menettävät kannatustaan niin paljon, että siitä tulee pienpuolue, jota ei oteta tulevaan hallitukseen arvaamattomaksi riesaksi.

Perussuomalaiset julkisuuden valokeilassa

Kalajoella 22.01.2015

Erkki Aho, Kalajoen kaupunginvaltuuston jäsen 7.s kausi, useita kertoja Kalajoen ylivoimainen ääniharava


Ei kommentteja: