sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Merijärviset – äänestäkää Eija Nivalaa

Eija Nivala, Kalajoella asuva Alavieskan pappi

Merijärvellä keskusta sai viime vaaleissa 503 ääntä. Näistä äänistä sai Juho Mattila 353 ääntä. Nyt nämä äänet samoin kuin kaikki keskustalaiset äänet kannattaa keskittää naapurikunnan ehdokkaalle Eija Nivalalle. Kalajoella ja Merijärvellä on jo paljon yhteisiä asioita perusturvan ja sivistoimen sekä teknisen toimen ja maataloustoimen puolella joten nyt yhteistyö on kohdistettava jo valtakunnan politiikkaankin. Nyt Eija Nivalalla on tuhannen taalan paikka, jos merijärvisetkin ovat Eija Nivalan takana. Merijärveltä Inkeri Kerola on saanut 42 ääntä, Eero Isomaa 11 ääntä, Sanna Isola 6 ääntä. Nyt nämä henkilöt eivät ole ehdokkaana. Siksi nämä äänet on kannattaa kohdistaa naapurikunnna ja yhteistyökunnan ehdokkaalle Eija Nivalalle.
Merijärvisten tulee olla kotiseuturakkaita ja ajatella oman yhteistyökunnan etua. Siksi on merijärvisten on järkevämpää antaa äänensä Eija Nivalalle kuin Tapani Töllile, Antti Rantakankaalle, Juha Sipilälle ja muille keskustalaisille ehdokkaille.

Merijärvellä viime vaaleissa äänesti 75 henkilöä perussuomalaisia. Nyt ei kannata äänestää perussuomalaisia, koska äänet hyädyttävät vain Oulun alueen ehdokkaita. Nyt kannattaa äänet keskittää Eija Nivalalle.

Kristillisdemokraatteja äänesti viime vaaleissa Merijärvellä 21 henkilöä. Ne äänet menivät hukkaan, koska kristilliset eivät saaneet kansanedustajapaikkaa. Nyt kristillisten äänet kannattaa keskittää kalajokiselle Alavieskan papille, Eija Nivalalle.
Jos ette voi äänestää Eija Nivalaa, niin äänestäkää Hanna Halmeenpäätä.


Muille puolueille on turha antaa äänisä, sillä ne menevät harakoille.

Ei kommentteja: