torstai 30. heinäkuuta 2015

Paha uni


Muslimisaarnaaja: "Islamin lippu liehuu vielä eduskuntatalon salossa"

ISISin taistelijat halusivat turvata Suomen kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturvan, jonka laillisuusvalvojat Suomessa olivat tietoisesti ja tarkoituksellisesti laiminlyöneet poliittikkojen siunauksella. Kansanedustajat suojelivat laillisuusvalvojien rikollista toimintaa.

Perustuslakivaliokunnan jäsenille

Kaksi totuutta

Niinpä ISISin taistelijat päättivät ryhtyä asian vaatimiin toimenpiteisiin. Laillisuusvalvojat laitettiin rautaiseen häkkiin ja upotettiin meren pohjaan.

ISIS Brutally Execute Prisoners by Drowning in Cage and Blowing Them up with Grenade Launchers

Koska poliisi Suomessa suojeli rikollisia, niin ISIS päätti palauttaa järjestyksen yhteiskuntaan omilla keinoillaan.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolemainen omatuntoni on puhdas

ISIS päätti lopettaa Suomen poliisin rikollisuuden ja ryhtyi asian vaatimiin toimenpiteisiin.

OC Coptic Christians In Mourning Over Mass Execution Of Brethren In Libya

ISIS taistellijat tulivat tietoiseksi pankkikriisin karmeasta totuudesta sekä valtiopetoksesta ja siitä, että Suomen viranomaiset suojelivat rikollisia.

Pankkikriisin karmea totuus julki

Laman syylliset - rikollisille syytesuoja?

Tutkintapyyntö – Oikeusvaltio Suomi
Tämän johdosta ISIS-taistelijat ryhtyivät asian vaatimiin toimenpiteisiin Suomen palauttamiseksi oikeusvaltioiden joukkoon.

Alleged ISIS executions in Iraq

Osa Suomen ISIS taistelijoista oli suomalaisia isänmaallisia ihmisiä. Heidän onnistui herättää presidenti Urho Kekkonen kuolleista ja Urho Kekkonen ryhtyi nuoruudenaikaiseen tehtäväänsä eli teloitusryhmän päälliköksi. Eduskunnan perustuslakivaliokunnan ja hallintovaliokunnan jäsenet tuotiin eduskuntatalon portaille. Köysi kiedottiin kaikkien kaulan ympärille yhteen köyteen ja Kekkonen komensi teloituskomppanian teloittamaan rikollisten suojelijat.


Aikanaan Kekkonen kirjoitti:

"-Yöllä ammuttiin 9 pääpunaista ja minä oli johtamassa ryhmää, joka sen teki."
Näin kirjasi 17 -vuotias Kekkonen päiväkirjaansa vuorokausien 25-26.5.1918 kohdalle tapahtuman, jonka keskipisteeksi hän joutui loppukeväisenä YÖNÄ kesken kävelyn Haminan torilla.
Perustuslaki- ja hallintovaliokuntien jäsenten teloituksen jälkeen Kekkonen kirjoitti: "Poskelle, laukaise" taisivat olla komentosanani, lukee vuonna 1981 julkaistun Vuosisatani -muistelmien ensimäisessä osassa.

Kuulin, kun puhelimeni pirahti ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja kansanedustaja Pirkko Mattila soitti ja kertoi ryhtyvänsä jälleen facebook-kaverikseni.

Vaihtoehto EU:lle - Pirkko Mattila ja Alpo Ylitalo
https://www.youtube.com/watch?v=c_PWahblgrg

Heräsin vasta, kun herätyskello soi. Onneksi kaikki paha oli unta vain.
Ei kommentteja: