lauantai 30. elokuuta 2014

Välikysymys poliisipalveluistaFrom: Erkki Aho
Sent: Wednesday, August 27, 2014 12:01 PM
Subject: toimenpiteita varten

Odotan toimenpiteitä Perussuomalaisten eduskuntaryhmältäVälikysymys poliisipalveluista

From: Erkki Aho
Sent: Friday, August 1, 2014 11:49 AM
Subject: perussuomalaisten kannatus

Tervehdys Timo
Olet oikeassa siinä, että nyt tarvitaan tekoja, jotta perussuomalaisten kannatus nousee ja perussuomalaisista tulee suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa.
Kiistattoman valtiopetoksen tutkituttaminen ja esille nostaminen varmasti takaa sen, että perussuomalaisista tulee eduskunnan suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa. Tässä tekemäni rikosilmoitus valtiopetoksesta:


Oulun poliisijohtaja Sauli Kuha ei vastaa minulle, koska hän on keskeinen syyllinen asioissa.
Vuosi on kulunut. Poliisijohtaja Sauli Kuha ei ole vastannut minulle vieläkään, Poliisijohtaja Mikko Paatero ei eväänsä väräytä vaikka on tietoinen asiasta. Poliisiministeri Päivi Räsänen on avuton kuin lehmä suossa eikä suostu eroamaan vaikka kansan etu sitä vaatisi. Myös poliisiasioista parlamentaarisen vastuun kantava hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila ei reagoi asioihin vaikka perustuslain mukaan kansanedustajan noudatettava lakia. Tämä toimettomuus ehkä näkyi jo eurovaalituloksessa ja tulee näkymään myös tulevien eduskuntavaalien tuloksessa.

Olen tehnyt tutkintapyynnön myös Kalajoen perussuomalaisten toiminnasta, jossa jouduin törkeän menettelyn kohteeksi puolueenkin taholta. Tutkintapyyntö koskee Kalajoen perussuomalaisten hajottajan toimintaa. Jos tutkinta tehdään oikein, niin silloin oikeus toteutuu.


Lisäksi olen tehnyt kantelun ylikomisario Tero Haapalan toiminnasta, Kantelun käsittelyn YLE on luvannut seurata
Minä toivon, että Sinä puheenjohtajana perehdyt asioihin, sillä vain julkisuuden kautta saadaan Suomi palautettua oikeusvaltioiden joukkoon.

Kalajoella 01.08.2014

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston jäsen ( 7.s kausi)
Lankilantie 25 B 5
85100 Kalajoki
044-3025948

From: Erkki Aho
Sent: Friday, August 15, 2014 5:32 PM
Subject: tutkija ja tutkinnanjohtaja

Pyydän suojelupoliisia ilmoittamaan minulle kuka toimii tutkijana ja kuka tutkinnanjohtajana tekemässäni allaolevassa rikostutkintapyynnössä. Tulen antamaan asiassa loppulausunnon. Pyydän tietoa ensitilassa.

RIKOSILMOITUS VALTIOPETOKSESTA

Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu 7.s kausi
044-3025948


Ei kommentteja: