torstai 27. huhtikuuta 2023

TO 27.04.2023 Totuus­puolue on merkitty puolue­rekisteriin

 

TO 27.04.2023 Totuus­puolue on merkitty puolue­rekisteriin

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009545366.html

Puolue kuvailee puoluerekisterin esittelyssään toimivansa ”totuuden, oikeudenmukaisuuden ja laillisuuden palauttamiseksi”. Puolueen kotipaikka on Lohja.

Tavoitteena on korruptoimaton Suomi ja virkamafiaverkoston lakkauttaminen. Arvomme perustuvat perustuslakiin. Virkamiesten on palveltava kansaa eikä päinvastoin”, esittelyssä kerrotaan.Onnittelut Totuuspuolueelle! Olen samaa mieltä OTK Jaana Kavoniuksen kanssa Suomen virkamafiasta.

Suomessa kansalaiset eivät voi saada oikeutta. koska oikeuslaitos on alistettu poliittiseen valvontaan. Suomen on synnytetty virkamafia, joka estää kansalaisten oikeudensaannin. Rikollisen virkamafian keskeiset henkilöt ovat tässä.

Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi ja nämä henkilöt saatava oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen teoistaan..


Korkeimman oikeuden presidentti Tatu LeppänenOikeuskansleri Tuomas PöystiEduskunnan oikeusasiamies Petri JääskeläinenValtakunnansyyttäjä Ari-Pekka KoivistoPoliisiylijohtaja Seppo KolehmainenSuomessa poliitikot valvovat laillisuusvalvojia, jotka ovat valvovinaan viranomaisten ja oikeuslaitoksen toimintaa. Suomessa oikeusistuimet ja viranomaiset kuten poliisit ja syyttäjälaitos eivät noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Katso https://fi.wikipedia.org/wiki/PerustuslakituomioistuinSuomeen tulee luoda kolmiportainen riippumaton oikeusjärjestelmä siten, että on käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin,

Suomesta voidaan lakkauttaa oikeuskanslerinvirasto ja eduskunnan oikeusasiamiehen toimisto, koska niitä ei tarvita enää. Niitä ovat valvoneet poliitikot ja ne eivät ole noudattaneet perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.

Suomessa ei enää tarvita hallinto-oikeuksia, koska ne ovat hallinnon jatkeita eivätkä noudata perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Suomalaisille riittää käräjäoikeudet, hovioikeudet ja perustuslakituomioistuin.

Korkein oikeus voidaan lakkauttaa, koska se käy tarpeettomaksi, kun perustuslakituomioistuin perustetaan. Korkein oikeus ei ole noudattanut perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia.Herätkää Suomen kansa! Maa on rikollisten käsissä.


Ei kommentteja: