sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Sieviläiset – keskittäkää äänenne Juha Pylväälle ja Eija Nivalalle

Juha Pylvä, ylivieskalainen kansanedustajaehdokas

Kalajokinen Alavieskan kirkkoherra Eija Nivala

Sievissä äänesti viime vaaleissa 2475 henkilöä 3932 mahdollisesta. Keskusta sai 1424 ääntä. Näistä äänistä Markku Koski, joka ei nyt ole ehdokkaana sai 368 ääntä, Inkeri Kerola 115 ääntä, Eero Isomaa 97 ääntä, Sanna Isola 79 ääntä. Nyt nämä äänet kannattaa keskittää Juha Pylvälle ja Eija Nivalalle. Tapani Tölli sai 428 ääntä, mutta kotiseuturakkaasti tulee äänestää oman kotiseudun ehdokkaita eli Pylvästä ja Nivalaa Juha Sipilän, Tapani Töllin, Antti Rantakankaan ja Mirja Vehkaperän sijasta.

Perussuomalaiset saivat 538 ääntä, joista Juho Liukkonen sai 370 ääntä. Nyt perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska äänet hyödyttävät vain oululaisia ehdokkaita. Perussuomalaisia äänestäneiden kannattaa keskittää äänensä sellaisille oman alueen henkilöille, jotka voivat mennä läpi eli Juha Pylväälle ja Eija Nivalalle.

Vasemmistoliitto äänesti Sievisää 161 heniklöä. Nyt nämä äänet kannattaa keskittää oman alueen ehdokkaalle eli Katja Hänniselle. Jos puoluesidonnaisuus ei ole tärkeää niin silloin kannattaa äänestää Pylvästä, Nivalaa tai Halmeenpäätä.

Sosiaalidemokraattien äänimäärä oli Sievissä viime vaaleissa 133.Nyt nämä äänet kannattaa keskittää oman alueen ehdokkaalle eli Katja Hänniselle. Jos puoluesidonnaisuus ei ole tärkeää niin silloin kannattaa äänestää Juha Pylvästä, Eija Nivalaa, Hanna Halmeenpäätä tai Katja Hännistä. Näin varmistetaan vahva edustus eduskuntaan alueeltamme.

Kokoomusta äänesti 104 henkilöä. Nyt näiden ihmisten on ajateltava kotiseuturakkaasti ja äänestettävä Juha Pylvästä, Eija Nivalla tai Hanna Halmeenpäätä. Näin varmistetaan alueen ehdokkaiden läpimenomahdollisuudet.


Kristillisdemokraatit saivat Sievissä 51 ääntä ja nyt nämä äänet kannattaa keskittää kirkkoherra Eija Nivalalle, koska kristillisille annettu ääni mene harakoille. Vihreiden äänet kannattaa keskittää Hanna Halmeenpäälle. Muille puolueille annetut äänet menevät harakoille.

Ei kommentteja: