sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Nivalalaiset – ehdokkaane on Jarmo Vuolteenaho

Jarmo Vuolteenaho, nivalalainen kansanedustajaehdokas
Kalajokinen Alavieskan kirkkoherra Eija Nivala

Nivalassa äänesti viime vaaleissa 5410 henkilöä 8371 mahollisesta. Keskusta sai 3115 ääntä, joista Eero Isomaa sai 1836 ääntä. Inkeri Kerola sai 119 ääntä, Sanna Isola 214 ääntä, Markku Koski 79 ääntä. Nyt näitä äänestäneet joutuvat hakemaan uuden kohteen äänilleen. Suosittelen Jarmo Vuoteenahoa.
Tapani Tölliä äänesti 514 henkilöä, Antti Rantakangas 78, Niilo Kerästä 46, Mirja Vehkaperää 31 henkilöä. Nämä eivät alueen Nivalan alueen ehdokkaita. Siksi nivalalaisten keskustalaisten äänestäjien olisi ajateltava kotiseuturakkaasti annettava kaikki keskustalaiset äänet Jarmo Vuoteenaholle.

Perussuomalaiset saivat viime vaaleissa 1028 ääntä. Nyt perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska äänet hyödyttävät vain oululaisia ehdokkaita. On oltava kotiseuturakkaita ja äänestävä oman kotiseudun ehdokkaita, joilla on läpimenomahdollisuus. Siksi äänet kannattaa keskittää Jarmo Vuolteenaholle.

Sosiaalidemokraatit saivat 413 ääntä. Nämä äänet ovat hyödyttäneet vain oululaisia ja kajaanilaisia ehdokkaita. On oltava kotiseuturakas ja keskitettävä äänensä kotiseudun ehdokkaille, ensi sijassa Jarmo Vuoteenaholle ja jos tämä ei käy niin vaihtoehtoina Juha Pylväs, Eija Nivala, Hanna Halmeenpää ja Katja Hänninen.

Kokoomus sai viime vaaleissa Nivalassa 288 ääntä, joista nivalalaistaustainen oululainen Esko Kurvinen sai 128 ääntä. Kokoomuslaisten täytyy olla kotiseuturakkaita ja antaa äänensä paikalliselle ehdokkaalle eli Jarmo Vuolteenaholle, mutta jos tämä ei käy niin vaihtoehtona on Juha Pylväs, Eija Nivala ja Hanna Halmeenpää.

Vasemmistoliitto sai viime vaaleissa Nivalassa 223 ääntä. Nyt kaikki äänet on keskitettävä Katja Hänniselle jotta Katjan läpimeno varmistetaan.

Kristillisdemokraatit saivat 171 ääntä viime vaaleissa Nivalassa. Kristillisdemokraatit eivät saa Oulun vaalipiiristä kansanedustajapaikka joten ääni menee käytännössä hukkaan. Siksi on ajateltava kotiseuturakkaasti ja äänestettävä Jarmo Vuolteenahoa tai vaihtoehtoisesti kirkkoherra Eija Nivalaa.

Vihreä liitto sai 114 ääntä. Nyt kaikki äänet on keskitettävä Hanna Halmeenpäälle.


Muita puolueita ei kannata äänestää, koska äänet menevät harakoille.

Ei kommentteja: