sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Haapajärviset – ehdokkaanne on Jarmo Vuolteenaho

Jarmo Vuolteenaho - nivalalainen kansanedustajaehdokas
Kalajokinen kansanedustajaehdokas, Alavieskan kirkkoherra

Haapajärvellä äänesti viime vaaleissa 3670 henkilöä 6317 mahdollisesta. Keskusta sai Haapajärvellä 2046 ääntä, joista Sanna Isola sai 1368 ääntä. Eero Isomaa sai 116 ääntä, Inkeri Kerola 92 ääntä ja Markku Koski 85 ääntä. Kaikki näitä henkilöitä äänestäneet hakevat uutta kohdetta. Suosittelen Jarmo Vuoteenahoa. Jos tämä ei käy niin sitten vaihtoehtoina ovat Juha Pylväs ja Eija Nivala.

Haapajärveltä Tapani Tölli sai 137 ääntä, Antti Rantakangas 104, Mirja Vehkaperä 16 ääntä. Nyt haapajärvisten on ajatelta kotiseuturakkaasti ja keskistettävä oululaisten ja muiden ehdokkaiden sijasta äänet Jarmo Vuolteenaholle.

Perussuomalaiset saivat 712 ääntä. Nyt perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska äänet hyödyttävät vain oululaisia ehdokkaita. Nyt on ajateltava kotiseuturakkaasti ja keskitettävä äänet Jarmo Vuolteenaholle.

Sosiaalidemokraatit saivat 355 ääntä ja nämä äänet hyödyttivät vain oululaisia ja kajaanilaisia ehdokkaita. Nyt on ajateltava kotiseuturakkaasti ja keskitettävä äänet Jarmo Vuolteenaholle tai jos tämä ei käy niin vaihtoehtoina ovat Hanna Halmeenpää ja Katja Hänninen.

Vasemmistoliiton kannattaa keskittää äänensä Katja Hänniselle.

Kokoomus sai 156 ääntä ja nämä äänet hyödyttivät vain oululaisia ja kajaanilaisia ehdokkaita. On oltava kotiseuturakas ja annettava äänensä paikallisille ehdokkaille, joilla on läpimenomahdollisuus. Siksi suosittelen Jarmo Vuolteenahoa, Eija Nivalaa ja Hanna Halmeenpäätä.

Kristillisdemokraatit saivat 106. Nämä äänet käytännössä menivät hukkaan, sillä kristillisdemokraatit eivät saaneet kansanedustajan paikkaa Oulun vaalipiirissä. Nyt kristillisdemokraattien kannattaisi keskittää äänensä kirkkoherra Eija Nivalalle.

Vihreät saivat 68 ääntä ja nyt nämä äänet kannattaa keskittää Hanna Halmeenpäälle.


Muita puolueita ei kannata äänestää, koska äänet menevät harakoille.

Ei kommentteja: