tiistai 28. maaliskuuta 2023

KE 29.03.2023 Pääministerivaalit

 

Ennakkoäänestys on alkanut vilkkaampana kuin neljä vuotta sitten. Tämä on hyvä asia perussuomalaisten kannalta. Minun havaintojeni mukaan vaalitaistosta tulee erittäin tasainen Perussuomalaisten ja Kokoomuksen välillä. Jos Perussuomalaiset saavat Oulun vaalipiirissä kuudennen paikan, niin se voi merkitä sitä, että Perussuomalaiset on suurin puolue Suomessa ja Riikka Purrasta tulee Suomen seuraava pääministeri.Saija Hyvönen 144

Oulun vaalipiirin perussuomalaiset ehdokkaat

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/alue/oulu
Perussuomalaisten ehdokkaat koko Suomi

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit

Oulun vaalipiirin tulos ratkaistaan Oulu kaupungissa, jossa on yli 170 000 äänioikeutettua.


Kokoomuksen etumatka supistuu, kolme suurinta käytännössä tasoissa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009482053.html

Kamppailu ykköspaikasta on kovaa, sillä perussuomalaiset ja Sdp ovat jo aivan kokoomuksen kannoilla suosiossaan. Kummankin kannatus on 19,2 prosenttia, eli ero kokoomukseen on enää 0,6 prosenttiyksikköä

Keskustan kannatus on noussut edellisestä mittauksesta 0,7 prosenttiyksikköä 11,4 prosenttiin. Se on suhteellisesti vielä suurempi nousu kuin kokoomuksen lasku.

KAIKKIEN kolmen suurimman puolueen suosio on nyt korkeampi verrattuna siihen, mikä niiden kannatus HS-gallupissa oli tässä vaiheessa edellisten eduskuntavaalien alla vuonna 2019.

Tuolloin kovimman loppukirin otti perussuomalaiset, joka nousi HS:n kannatusmittauksen 15 prosentista 17,5 prosentin kannatukseen vaaleissa.

Huonoiten eduskuntavaaleissa suhteessa HS:n kannatustutkimukseen pärjäsi Sdp, jonka kannatus putosi mittauksen viimeisestä lukemasta 1,8 prosenttiyksikköä 17,7 prosenttiin.

Kokoomus otti takapakkia 0,5 prosenttiyksikköä ja päätyi vaaleissa 17 prosenttiin.


Äärimmäisen tasainen gallup sähköistää HS:n tentin ja povaa yllätyksellistä vaali-iltaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009453111.html


Erkin kommentti: Vaalipiirijaosta ja suhteellisesta vaalitavasta johtuen Perussuuomalaiset saavat tuolla kannatusprosentilla eniten kansanedustajan paikkoja.

Myös edelliset eduskuntavaalit osoittavat, että perussuomalaisten kannatus nousee vaaleja lähestyttäessä eli perussuomalaiset saavat parhaiten liikkeelle epävarmat äänestäjät.


Lainaan FB-kaverini Svenin tekstiä ja täydennän sitä tietyiltä osin:


Kun politiikka perustuu valheeseen, on jälki sen näköistä

Juha Sipilän (kesk) aloitteesta tehty ilmastosopimus ja Marinin hallituksen sitäkin "kunnianhimoisempi" ilmastopolitiikka perustuvat valheelliseen tietoon, jota llmastopaneeli IPCC hännystelijöineen levittää.

Ajatelkaa, suomalaiset on pakotettu kurjistamaan elämäänsä siksi, että suurin osa nykyisistä kansanedustajista uskoo valehteluun, tarkoitushakuisesti tehtyjen tilastojen vääristelyyn.

Ainoa eduskuntavaaleissa valittu puolue, joka on ollut oikeassa ja joka on vastustanut sekä Sipilän tahdosta tehtyä sopimusta että Marinin hallituksen totaalijärjetöntä ilmastopolitiikkaa, on perussuomalaiset.


Persut on myös ainoa merkittävä puolue, joka on jo vuosien ajan vastustanut holtitonta ja vaarallista sekä taloudellisesti negatiivista maahanmuuttopolitiikkaa.

Kummatkin, sekä noudatettu ilmastopolitiikka että maahanmuuttopolitiikka, laskevat suomalaisten elintasoa, jonka lisäksi noudatettu maahanmuuttopolitiikka heikentää kansalaisten turvallisuutta.

Elintaso laskee, koska mielipuolinen ja valheisiin perustuva politiikka nostaa lähes kaikkien tuotteiden hintoja.

Erkin välikommentti: Suomessa sähköhinnan korkea hinta johtuu sähkön hinnan vääristä hinnoitteluperusteita. Nämä sähkömarkkinalain vastaiset hinnankorotusperusteet on hyväksynyt Työ- ja Elinkeinoministeriön energiaosasto. Tästä virheellisestä hinnankorotusperusteita on vastuussa Keskustan elinkeinoministeri Mika Lintilä. 

Älä usko mantraa, jonka mukaan polttoaineiden kohonneet hinnat ovat "Putinin hintoja". Ne eivät ole, sillä hinnat lähtivät voimakkaaseen nousukierteeseen jo huomattavasti ennen Ukrainan sotaa.

Sähköenergian hinta on noussut suurelta osin samasta syystä (vihreä siirtymä), toki sitä ennen myös kokoomuksen (Katainen, Vapaavuori) ja vihreiden (Haavisto) päävastuulla toteutetun Fortumin sähköverkkojen myynnin suosiollisella avustuksella.

Euroopan energiakriisi, jolla on vaikutusta myös Suomeen ja energian hintaan, puolestaan liittyy vahvasti Saksan johdon (Merkel, von der Leyen) vastuuttomaan politiikkaan, jota maa toteutti piittaamatta useista varoituksista, joita Saksalle lausuttiin liittyen sen palavaan haluun tehdä itsestään Venäjä-riippuvainen energian suhteen.

Saksan ongelmana on ollut ja on edelleen myös ydinvoimakielteisten vihreiden suuri vaikutusvalta erilaisiin energiaratkaisuihin.

Ja kas kummaa, sama tuholaisorganisaatio (vihreät) hännystelijöineen on viime vuodet kurittanut myös suomalaisia.

Sitäkin voi kukin tykönään miettiä millä tavalla viherhulluus on luonut pelkoa ja vääriä mielikuvia suomalaisille lapsille ja nuorille.

Mieti, kumpaan tahoon luotat enemmän ilmastopolitiikan osalta

a) vihreisiin, punaisiin, kokoomukseen, keskustaan, RKP:hen, SDP:hen, vasemmistoliittoon ja umpipoliittiseen ilmastopaneeliin (IPCC)

vai

b) NASAn mittauksiin?

Oheisessa kuvassa on Markku Ollikainen, Suomen ilmastopaneelin (IPCC) puheenjohtaja.

Laskelmat, johon Suomen tähän asti noudattama ilmastopolitiikka on perustettu, ovat valheellisia. Ovat olleet alusta pitäen.

Elämme parhaillaan aikaa, jossa meille ja muille eurooppalaisille valehdellaan jatkuvasti ja useista merkittävistä asioista.

Miettikää vaikka sitä, kuinka Sri Lanka pantiin polvilleen viherhulluuden avulla. Ja kuten olettaa saattoi, suomalainen media yritti kiistää, että Sri Lankan romahduksella olisi jotain tekemistä vihreän siirtymän kanssa.

Tosiasiassa Sri Lankan romahdus johtui nimenomaan vihreän siirtymän fanaattisesta edistämisestä.

Tai miettikää sitä, että lehmät ja niiden pierut on syyllistetty suurina ilmastonpilaajina samaan aikaan, kun muualla maailmassa lisätään hiilivoimaloiden käyttöä massiivisesti.

Tai sitä, että lihaa syövät ihmiset ovat ilmastonpilaajia toisin kuin kasvissyöjät, jotka "pelastavat maailman", kuten ajattelevat ainakin suomalaiset raivovegaanit, jotka näkevät murhaajan jokaisessa lihansyöjässä.

Tai miettikää sitä, millä tavoin Hollannin viherhulluudesta seonnut ja valehteleva pääministeri Mark Rutte on yrittänyt ajaa maansa maanviljelijöitä työttömiksi ja maaseutuelinkeinoja alas.

Tai sitä, mitä Suomen maaseudulle on tapahtunut viimeisen neljän vuoden aikana (Rinteen / Marinin hallitus), tai oikeastaan siitä lähtien, kun ilmastopoliittinen hulluus käynnistettiin keskustan pääministerin toiveesta.

Suomen huoltovarmuutta ja omavaraisuutta on pyritty tuhoamaan valheeseen perustuvien laskelmien perusteella. Ja nyt, kun totuus on kaivautumassa esiin, se pyritään kieltämään.


Persuja on lytätty sekä maahanmuuttopolitiikan että ilmastopolitiikan kritisoimisen vuoksi.


Maahanmuuton seurauksena kasvaneet vakavat ongelmat ja sen [maahanmuuttopolitiikan] negatiivinen vaikutus talouteen sekä viimeistään nyt paljastunut ilmastohuijaus todistavat vakuuttavasti, että persut on ollut ainoa puolue, joka on edustanut realismia kummankin merkittävästi yhteiskunnan omavaraisuuteen, talouteen ja turvallisuuteen vaikuttavassa asiassa.

Ihmeellistä on, että kokoomus, jonka on kerrottu olevan tieteeseen luottava sivistys- ja talouspuolue, on uskonut ilman pienintäkään kritiikkiä lähes kaiken, mitä punavihreä pääty on väittänyt.


Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpoon ei voi luottaa

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Elina Valtoseen ei voi luottaa eikä myöskään koko Kokoomuksen poliittiseen johtoon. Kepu pettää aina ja Kokoomus joka kerta. Olen sopinut Kokoomusjohdon kanssa 1990-luvun selvittämisestä, pankkikriisin selvittämisestä, valtiopetoksen selvittämisestä sekä yrittäjienmurhein selvittämisestä. Yhteyshenkilöksi sovittiin Elina Valtonen. Kuka heistä ei ole vastannut yhteenkään sähköpostiviestiin.

Jos minulta kysytään, pidän tämän päivän kokoomusta pikkusormi pystyssä viisastelevana arvottomana puolueena, jonka politiikan ainoa perusta on lompakko.

Talous on erittäin tärkeä asia, mutta jos lompakko alkaa määrittämään kaikki muut elämänarvot, ollaan totaalisen väärällä tiellä.

On kokoomuksessa toki kourallinen järkeviä ihmisiä, mutta he ovat selkeänä vähemmistönä, kuten esimerkiksi suomalaisille järkyttävän kalliiksi tulevasta EU:n elpymispakettiäänestyksestä ja erittäin huonosti valmistellun translain hyväksynnästä nähtiin.Kokoomus on omalta osaltaan pitänyt eduskunnassa hyvän huolen, että suomalaisilla riittää maksettavaa etelän vetelille (Kreikka, Espanja, Italia). Kokoomus on tukenut joka ainoaa tukipakettia, jota EU on esittänyt suomalaisten maksettavaksi.

Vielä kun muistaa, että tukipaketit ovat vastoin sitä sopimusta, jonka EU-valtiot ovat toisten valtioiden taloudellisesta tukemisesta tehneet, täytyy ihmetellä millä periaatteella media väittää kokoomuksen olevan sopimuksia kunnioittava talouspuolue.
MA 27.03.2023 Suomen tulee kiristää maahanmuuttopolitiikkaa

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/ma-27032023-suomen-tulee-kiristaa.html


MA 27.03.2023 Suomi voisi kouluttaa ukrainalaisia nuoria

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/ma-27032023-suomi-voisi-kouluttaa.html


MA 27.03.2023 Suomi takaisin oikeusvaltioksi!

http://kalajokinen.blogspot.com/2023/03/ma-27032023-suomi-takaisin.html

Ei kommentteja: