perjantai 3. maaliskuuta 2023

PE 03.03.2023 Saija Hyvönen on tiedoiltaan ja taidoiltaan ylivertainen kansanedustajaehdokas

 


Olen sitä mieltä, että Perussuomalaisista tulee Oulun vaalipiirissä eduskuntavaaleissa suurin puolue. On todennäköistä, että Perussuomalaiset on eduskuntavaaleissa Suomen suurin puolue. On todennäköistä, että Perussuomalaiset on eduskuntavaalien jälkeen hallituspuolue.

Olen keskustellut eri puolueiden ehdokkaiden kanssa. Minuun on tehnyt vaikutuksen tiedoillaan ja taidoillaan perussuomalaisten ehdokas lääketieteen tohtori, työterveyslääkäri Saija Hyvönen. Jos ja kun hän tulee valituksi kansanedustajaksi, niin hän on varteenotettava ministerikandidaatti sosiaali- ja terveysministeriksi seuraavaan hallitukseen. Pitkäaikaisena poliitikkona ja Kalajoen kaupungin ylivoimaisena ääniharavana suosittelen äänestyskopissa äänestämään numeroa 144.

Minä pyydän, että Kalajoen, Ylivieskan, Alavieskan, Merijärven, Pyhäjoen. Oulaisten, Sievin ja Nivalan äänestäjät äänestävät Saijan kansaedustajakseen. Mielestäni hän on tiedoiltaan ja taidoiltaan erinomainen ehdokas. Meillä tulee olla oma kansanedustaja, jonka puoleen voimme kääntyä. Nivalasta kotoisin oleva Saija Hyvönen tullee saamaan Oulusta merkittävän äänipotin, mutta valinnan varmistamiseksi alueemme äänestäjät voivat vaikuttaa asiaan antamalla äänensä tiedolle ja taidolle sekä fiksulle käytökselle eli lääketieteen tohtori Saija Hyvöselle.

Saijan esittely:

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/saija-hyvonenOlen 50-vuotias lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon erikoislääkäri. Politiikkaan mukaan päädyin, kun törmäsin vähättelevään suhtautumiseen kosteusvaurioiden aiheuttamissa terveyshaitoissa. Hyvinvointiuudistuksen jälkeen alan toimintaa ja hallintoa on järkeistettävä asiakkaan parhaaksi.

Väittelin lääketieteen tohtoriksi kesäkuussa 2022 Turun yliopistossa. Väitöskirjan aiheena oli kiinteistöjen kosteusvaurioihin liittyvät terveyshaitat.

Oulun kaupunginvaltuuston 2. vpj

Oulun kaupunginhallituksen varajäsen
Oulun Perussuomalaiset ry hallituksen varajäsen
Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuuston varajäsen


Saija Hyvösen vaaliteemat

1

Lapset ja nuoret

Kolmen lapsen äitinä haluan Suomen säilyvän turvallisena myös heidän aikuisuudessaan. Koulutuksen laadun palauttaminen ja verovarojen kestävän käytön turvaaminen suomalaisten hyväksi on elintärkeää.

2

Terveellinen sisäilma

Työssäni olen kohdannut paljon rakennusten kosteusvaurioiden vuoksi sairastuneita ja olen huolissani näiden riskien vähättelystä. Vakaviin kosteusvaurioihin liittyy merkittävä sairastumisen riski.

3

Toimiva terveydenhuolto

Terveydenhuollon toiminnan oikea-aikaisuus ja sairastumisen ennaltaehkäisy on ainoa keino kustannusten nousun hillitsemiseksi. Tuotantotalouden osaajat tulee ottaa mukaan kehittämään terveydenhuoltoa.Ei kommentteja: